Pembayaran deposit

APA ITU HIGH LEVEL COACHING?

High Level Coaching adalah sebuah program eksklusif dan intensif coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali. Dalam program ini, anda akan dibimbing oleh Tuan Fahdi selama 1 tahun.

Dalam program ini, anda akan dibimbing dalam semua aspek penting pembangunkan syarikat merangkumi :

  • Bagaimana nak kenal potensi diri? Bagaimana nak temui kebahagiaan dalam bisnes yang anda buat dan bisnes yang memberi makna pada hidup anda & masyarakat?
  • Bagaimana nak bawa hala tuju yang terbaik untuk bisnes supaya boleh sustain dan survive walaupun dalam keadaan krisis ekonomi. Anda juga akan belajar apakah bisnes model yang terbaik & bagaimana nak bina bisnes model yang bersifat long term.
  • Bagaimana merangka kempen pemasaran dan jualan yang tepat di online supaya anda hasilkan jualan konsisten dan untung yang tinggi.
  • Bagaimana nak membangunkan tim? Ejen atau staff..
  • Bagaimana nak jadi pemimpin yang baik? Boleh pimpin kumpulan untuk bangunkan organisasi syarikat,
  • Bagaimana nak uruskan syarikat dengan effisien supaya syarikat mempunyai cash reserve yang kuat.
  • Anda juga akan mendapat ‘circle’ yang positif dan mempunyai impian yang sama, frekuensi yang sama supaya boleh menyokong anda untuk lebih berjaya.

Untuk pakej Mastermind, program ini diwujudkan sebagai program persediaan ke Elite Cicle sekiranya anda belum layak untuk join Elite Circle. Dalam program ini anda akan mendapat group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama setahun  dan anda juga akan mendapat  akses penuh ke program-program dibawah Funnel Evo untuk 1 kuota (diri anda sahaja) – Rujuk terma & syarat.

 

Dibawah ini, anda boleh lihat apa yang anda akan dapat sekiranya anda memilih untuk sertai pakej Mastermind.

Mastermind adalah sebuah program group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama 1 tahun. Ini adalah program pra-elite circle untuk sediakan anda ke next level sebelum join Elite Circle. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. High Networth Circle Coaching (1 Year Access) bernilai RM 72,000
  2. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah Funnel Evo untuk Full Access selama 1 tahun.
    • Unlimited Access to Digital Marketing Mastery (1 Year Access) bernilai RM 4,993
    • Unlimited Access to Full Access Funnel Hacker (1 Year Access) bernilai RM 7,997
    • Unlimited Access to Intensive Business Mastery (1 Year Access) bernilai RM 7,495
    • Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 5,995
    • Unlimited Access to Millionaire Speaker (1 Year Access) bernilai RM 2,995
    • Premium Access for Integrated Digital Marketing Online Course for 12 Months bernilai RM 894
    • Premium Access for Advanced Ejen System Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Advance Database Power Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Pre Evolusi Online Course for 12 months bernilai RM 299

APA YANG ANDA AKAN DAPAT MELALUI PROGRAM HIGH LEVEL COACHING?

High Level Coaching (HLC) adalah program tertinggi yang ditawarkan oleh Funnel Evo yang merangkumi keseluruhan program di Funnel Evo. HLC  dibahagi kepada 2 pakej. Yang paling tinggi adalah program Elite Circle diikuti program kedua adalah Mastermind. (Rujuk signature program dibawah)

Untuk pakej Mastermind, program ini diwujudkan sebagai program persediaan ke Elite Cicle sekiranya anda belum layak untuk join Elite Circle. Dalam program ini anda akan mendapat group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama setahun  dan anda juga akan mendapat  akses penuh ke program-program dibawah Funnel Evo untuk 1 kuota (diri anda sahaja) – Rujuk terma & syarat.

 

Dibawah ini, anda boleh lihat apa yang anda akan dapat sekiranya anda memilih untuk sertai pakej Mastermind.

Elite Circle adalah sebuah program 1-on-1 bersama Tuan Fahdi Ghazali selama 1 tahun. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. Exclusive Business Trip with Tuan Fahdi Ghazali (3 sessions) bernilai RM 60,000

  2. 1 On 1 Private Business Coaching (8 sessions) bernilai RM 80,000

  3. High Networth Circle Coaching (1 Year Access) bernilai RM 72,000

  4. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah Funnel Evo untuk Full Access selama 1 tahun untuk 2 seat (anda boleh bawa pasangan anda atau tim anda)

    • 2 Unlimited Access to Digital Marketing Mastery (1 Year Access) bernilai RM 9,985
    • 2 Unlimited Access to Full Access Funnel Hacker (1 Year Access) bernilai RM 15,994
    • 2 Unlimited Access to Intensive Business Mastery (1 Year Access) bernilai RM 14,991
    • 2 Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 11,991
    • 2 Unlimited Access to Millionaire Speaker (1 Year Access) bernilai RM 5,991
    • 2 Premium Access for Integrated Digital Marketing Online Course for 12 Months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Advanced Ejen System Online Course for 12 months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Advance Database Power Online Course for 12 months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Pre Evolusi Online Course for 12 months bernilai RM 598

Mastermind adalah sebuah program group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama 1 tahun. Ini adalah program pra-elite circle untuk sediakan anda ke next level sebelum join Elite Circle. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. High Networth Circle Coaching (1 Year Access) bernilai RM 72,000
  2. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah Funnel Evo untuk Full Access selama 1 tahun.
    • Unlimited Access to Digital Marketing Mastery (1 Year Access) bernilai RM 4,993
    • Unlimited Access to Full Access Funnel Hacker (1 Year Access) bernilai RM 7,997
    • Unlimited Access to Intensive Business Mastery (1 Year Access) bernilai RM 7,495
    • Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 5,995
    • Unlimited Access to Millionaire Speaker (1 Year Access) bernilai RM 2,995
    • Premium Access for Integrated Digital Marketing Online Course for 12 Months bernilai RM 894
    • Premium Access for Advanced Ejen System Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Advance Database Power Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Pre Evolusi Online Course for 12 months bernilai RM 299

ANTARA RESULT YANG DIHASILKAN

“Alhamdulillah, Dalam Masa 2 Minggu Je Sales Cecah RM500,000!”

- Nurlihi Masrah, Purity Holding -

“Start daripada bulan Januari sampai Mac tahun ni sales RM0 sebab China lockdown dan barang yang nak order terpaksa ditangguh. Dah mati kutu dah fikir nak buat macam mana lagi?

Tapi, lepas China dah mula pulih daripada lockdown. Saya ada contact beberapa orang database saya dan tawarkan produk yang tengah demand sekarang. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu je sales cecah RM500K”.
“Dengan Database, Saya Boleh Jana Sales RM150,000 Dalam Masa 2 Minggu Walaupun Supplier Putus Akibat Covid19..”

- Puan Sya, Founder Shadanisha -

“Sepatutnya saya start project raya untuk butik start bulan Mac, tapi bila kain yang saya order tak boleh masuk Malaysia, memang project baju raya saya terpaksa cancel.

Alhamdulillah, berkat coaching dengan Tuan Fahdi. Saya tukar bisnes modal baru dibawah jenama Mak Anja pula. Dari situ, saya contact personal Database sedia ada dan tawarkan untuk jadi ejen kepada produk Mak Anje. Alhamdulillah, sales melonjak sehingga RM150K dalam masa 2 minggu je!

Dengan 4 Orang Team Yang Urus Database Dengan Baik, Saya Dapat Hasilkan RM300,000 Sebulan.. Alhamdulillah!”

- Ustaz Syamim, Menjual Pelbagai Produk di Online -

Dulu staf sales saya lah yang buat sales, copywriting pun mereka pun mereka buat. Semua buat. Tapi lepas dah hire outsource punya marketer. Team sales memang boleh fokus 100% closing daripada database yang ada.

Alhamdulillah, dengan team sales seramai 4 orang yang handle beratus database setiap hari, dalam masa 2 minggu pertama bulan Mac sales cecah RM300K, double up daripada bulan sebelum ni..”

Pembayaran deposit

Sila buat bayaran anda dibawah:

PAKEJ

MASTERMIND

RM 1500
Deposit
  •  

Pakej

ELITE CIRCLE

RM 3000
Deposit
  •  

PAKEJ

MASTERMIND

RM 1500
Deposit
  •  

Perlukan Konsultasi?

Hubungi mana-mana nombor dibawah untuk sebarang pertanyaan ;